Internationale Droomconferentie 2011 in Amsterdam

Na  een aantal  jaren  van voorbereiding kunnen we nu de Internationale Droomconferentie in Amsterdam aankondigen, die gehouden wordt van 25 t/m 29 juli 2011.
Het thema is:
Unity and Honouring Diversity

We hebben al een aantal internationaal vermaarde sprekers en schrijvers benaderd, evenals onze Nederlandse Droomwerkers, die lezingen en workshops zullen geven over een grote verscheidenheid aan onderwerpen:

  • gebieden uit de antropologie, sociologie, parapsychologie, filosofie, theosofie, psychologie, theologie en (vergelijkende) religieuze studies (inclusief Islam en Native American sjamanisme)
  • Culturele patronen, verschillen en overeenkomsten in droominterpretatie en culturele riten
  • Gender aspecten in droomwerk
  • Spiritualiteit, mindfulness en vrede
  • Theater, dans, kunst en film

We verwachten deelnemers uit vele delen van de wereld: Zuid Afrika, Zuid Amerika, Japan, India, de Filippijnen, Thailand, Australie, Rusland, Iran, Irak, Jordanie, Canada, de Verenigde Staten en Europa.

De voertaal voor deze conferentie is Engels, maar we willen zeker ook Nederlands-, Frans- en Spaanssprekenden uitnodigen om als toehoorder of spreker aan de conferentie deel te nemen.

Deze conferentie zal van belang zijn voor academici en anderen die geinteresseerd zijn in de studie van dromen gerelateerd aan academische studies en tevens voor personen met belangstelling voor de studie van dromen en hun betekenis.

Voor registratie en voor meer informatie kunt u doorklikken naar www.dreamconference2011.com

Wij zullen deze conferentie voor de deelnemers tot een onvergetelijke ervaring maken.

In de nabije toekomst zullen we meer gegevens over de conferentie naar buiten brengen, zowel details van het conferentieprogramma als over ´sightseeing´ van onze mooie stad.